Fræsning

Højeffektiv produktion af komplekse komponenter

Ved at benytte Jan Bach Maskinfabrik som leverandør, får du adgang til den nyeste teknologi på markedet.

Vi tilbyder 3-, 4- og 5-akset CNC-fræsning og har stor erfaring med at fremstille komplekse fræsedele. Løbende optimering af bearbejdningsmetoder og nyeste opspændingsudstyr er en naturlig del af vores hverdag.

Vores store Mazak FMS-produktionscelle med to 5-aksede fræsemaskiner - udstyret med 36 paletter, sørger døgnet rundt for at dit produkt produceres på den mest effektive måde.

Nyeste tiltag for at sikre hurtig og effektiv produktion er en nyindkøbt Mazak 5-akset fræsecelle med robot. Fræsecellen sikrer dit produkt produceres i én arbejdsgang – fra råemne til færdigemne kun håndteret af robotten – igen og igen - klar til levering.

Denne fræsecelle producerer som FMS døgnet rundt og kan med fordel benyttes til at gennemføre produktioner med ekstra høj prioritet.

Hos Jan Bach Maskinfabrik er du altid i gode hænder
Uanset om der er tale om enkeltstyksproduktion eller store serier, er du altid i gode hænder hos vores veluddannede og engagerede medarbejdere. Vores produktionsteknikere bistår gerne din konstruktionsafdeling med sparring og input til produktionsmetoder af dit unikke produkt.

produkt 1
Materiale: Aluminium
Maskine: Mazak FMS-anlæg
Kunde: Telecom
drejning 1
drejning 2
drejning 3