• forside
  • kompetencer
  • nyheder
  • om Jan Bach
  • kontakt
  • language

Industrial Supply 2014 i Hannover.

Industrial Supply 2014 i Hannover.

Med deltagelse på Industrial Supply 2014 i Hannover håber Jan Bach Maskinfabrik på at træffe nye kunder.

Jan Bach Maskinfabrik deltager for første gang på Industrial Supply 2014 i Hannover i dagene 7-11. april 2014.


Jan Bach Maskinfabrik har de seneste år etableret gode forbindelser i de nordiske lande og arbejder nu målrettet på at etablere gode kunderelationer på det tyske marked.

Under messen er der forventninger til at nye potentielle kunder vil lægge vejen forbi stand E04 i hal 5, som alle dage vil være bemandet af direktør Jan Bach.

Hos Jan Bach Maskinfabrik udvider man løbende kapaciteten, og nye investeringer vælges efter at kunne benytte en stadig højere grad af ubemandet produktion for at give kunderne det optimale produkt til den lavest mulige pris.

Når det gælder avanceret CNC-fræsning råder JBM i dag over et dobbelt 5-akset Mazak FMS-anlæg med 36 palletter. De 36 palletter suppleret med nyeste opspændingsfixturer giver en meget flexibel produktion. Dette anlæg kører døgnet med lavest mulige bemanding.

Indenfor CNC-drejning har det længe været et stort ønske at øge kapaciteten indenfor 9-akset multi-drejning. Dette er nu blevet en realitet med investeringen af 9-akset Okuma MacTurn drejecelle med integreret Motoman robot.

Investeringen følger Jan Bach Maskinfabriks ønske om at øge kapaciteten og i endnu større grad benytte ubemandet produktion.

Jan Bach Maskinfabrik vil være at finde på Den Danske Ambassades fællesstand i hal 5 stand E04.

Du har mulighed for at aftale møde direkte med direktør Jan Bach på +45 21 23 56 40 eller jb@janbach.dk